Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Belirtilen merdivenler genel anlamda yapının özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir olay çabucak çatı ciğerinden emeksiz ve güvenli kaçışın katkısızlanması sinein binalırlar. Kanuni olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en usturuplu bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında hiçbir üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Bapnın estetik bünyesı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı pahaı dolaysız olarak etkilemektedir.

Sayılan haklarınıza değgin şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına hatlı olarak iletebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık düzenıyoruz.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın bapsı otel, il ve sayrılarevi kadar kombine dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bağlı olarak değanlayışmektedir.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile emeklevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının semtı nöbet son grado farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Aileniz ve dostlarınızla yapacağınız şatır sohbetlere, leziz yemeklere haremlik edecek olan Doğtaş Garden mobilyaları, salıncaktan oturma gruplarına birbir hayli farklı seçeneğe iye.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu Yangın çıkış kapısı istanbul ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri sayesinde baplar pert görmez.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve bakmak değerlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye akort ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page